torsdag 4. august 2011

Ut på tur, aldri sur!

Se, Karen-Emilie e aldri sur!


Tjoho!
Da va vi landa og tilbake i vårt andre, rette element. Flyturen gikk helt flytende, uten en eneste komplikasjon, og vi sklei til og med smertefritt i gjennom passkontrollen, (selv om vi ikkje helt kunne beskrive på visa-søknaden ka vi faktisk skulle gjøre her, kor vi skulle bo, eller kor lenge vi skal være). De to første nettene har vi kubba på et lite hotell vi kjenne fra før av, hvilket e greit, men vi kan jo innrømme at det blir greit å finne sæ et sted å bo etterhvert.

I går hadde vi en strålende dag, som starta med at vi dro rett til the Nordic School (skolen vi skal jobbe på), møtte flere av de ansatte som va veldig hyggelig, fikk beskjed om at det kom til å bli mer enn nok jobb på oss begge, og at vi va hjertelig velkommen til å sove i gjestehuset demmes helt til vi fant oss et sted å bo. GREAT! tenkte vi.. Det va konge helt til vi dukka opp i huset i dag tidlig, og fant ut at de to danskan som skal leie huset kommer i morra tidlig kl.7. Ikkje braaaaaa....
Så da må vi flytte ut igjen. hehe..jaja, 1 natt i gjestehuset e jo bedre enn ingen natt tenke vi. Men, skal jo si at det va en liten bump i terrenget.

På den lyse sida ser vi fortsatt tilbake på gårsdagen som en fantastisk dag. Vi møtte noen kompisa av oss, som viste seg å ha andre veldig koselig venna også. Så vi fikk en ny venn i går, som viste seg å være sønnen til presidenten i Tanzania. Ikkje verst til å være første dagen, eller ka? :D I tillegg fikk vi tilbud om å danse under Miss Tanzania-kåringen, som e om ikkje så altfor lenge. Det e jo heller ikkje så verst, til å være første dagen. Så, jah.. Selv om vi e Hugo-husløs enn så lenge, så har vi det kjekt!

Nu pøse det forøvrig ned, og vi sitt inne på et luksushotell og frys pga air-condition. Håpe alle dokker der hjemme har det helt knakanes bra! Vi kommer sterkere tilbake en anna dag, og oppdatere så fort det skjer no (får et sted å bo).

Og til Maria, vi e VELDIG gla for at du også les bloggen våres. Da har vi 3 ivrige fans. Maria, Margrethe og Fappa (pappaen til Kine).

5 kommentarer:

  1. og meg og meg! :D dokker e herved lagt til i favoritter:p hilsen mon

    SvarSlett
  2. jeg følger med på dere!!!! få dere et sted å bo nå, og dans fletta av dere! LOVES 4 EVER <3 kleeem og kyss fra maria!

    SvarSlett
  3. Herlig, herlig. Æ like det æ ser! :) :)

    SvarSlett
  4. Ivrig fan her også, tenk!

    SvarSlett