torsdag 18. november 2010

Jaaddaaa!!

Da va æ tilbake i Bwaga med kona (K-E) etter en ufattelig koselig tur hjemme i Stavanger. Og har fått klare hint om at vi e altfor lat med bloggen, så nu e det skjerpings 
Må bare innrømme en liten ting først.. Det va utrolig godt å kunne sminke seg og gå ut av døra, uten å se ut som en nedregna katt etter 2 min pga svette. Men igjen..Det e jævli flaut å være fra Nord-Norge, for så å holde på å fryse sæ i hjel i Stavanger når det e 5 grader ute. Pinglat!! Så syns litt synd på den stakkars kjæresten min som har måtta svetta 10 daga i strekk, fordi æ konstant måtte ha en innetemperatur på 30 grader. Men sånn e livet når man har vent seg til å leve i Syden-land.

Siden æ kom har vi ikkje akkurat logge på latsida. Det va virkelig rett inn i hardtrening, sånn at æ skulle få danse med crewet på showet som va i går. I tillegg til forestillingsarbeid har vi stått opp FØR sola og jogga. PROPS! Det skal æ ærlig innrømme at satt langt inne, siden æ ikkje akkurat e den største morgenfuglen som finnes.. Men, det gikk overraskende bra. Så fra nu av har vi som mål å jogge 3 gang i uka om morran. Og nu har æ skrevve det her så vi har litt press på oss ;)

Men showet ja.. I går va altså en muslimsk helligdag kalt Eid Mubarak. I den anledning satt skolen opp et show, og B-town crew (crewet vi e en del av) va jo et selvfølgelig innslag.
Oh, what a show it was!! Føle virkelig at vi fikk vist folk ka vi e god for. Folk elska det! Og det vet æ fordi dem sir virkelig i fra her hvis det e noe dem ikkje like…
Dansen besto av en rundt 12 min lang koreografi vi dansa non-stop, sammensatt av klassisk ballett, moderne, musikaljazz, tradisjonell dans og hiphop. Med andre ord; kondistrening fra helvete. (Hvertfall for mæ som kun har logge på sofaen og spist melkesjokolade 10 daga i strekk. Fikk svi for det ja…) Men vi overlevde med glans, og mange har spurt oss om vi ikkje skal gjøre koreografien igjen. Ska prøve å få lagt ut noen bilda fra showet om internetten tillater det.

Utenom det går livet som vanlig. Vi har fortsatt swahiliundervisning og danse tradisjonell dans på skolen. Det er rundt 30 grader, og vi sole oss sjeldent. Sivert, han (som egentlig e en ho), har blitt større og bruke stort sett tida si på å herje tulling her hjemme. Det e gang! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar