lørdag 20. november 2010

Dedikert til Margrethe, Gratulerer med dagen! ;-*


Hejaaa bloggeeeen!
Det er Emilie <3 & Otilie <3






Vi er såååå lei for at vi ikke oppdaterer bloggen vår ofte nok, vi har fått såååå mange requests i det siste om flere spreke blogginnlegg fra alle dere søøøteeee fans.
Vi vet dere der hjemme tror vi bor i en sånn stråhytte uten strøm, vann, MTV og facebook og sånn, men seriøst vi gjør ikke det altså, vi lover. Og siden et bilde sier mer enn 1000 ord så har vi lagt ved bildebevis, check it out ;-*




Vi har det så syyykt bra i Bagamoyo, deilig  vær, deilig dans og deilige mennesker. Vi har fått lagd masse fashionable afrikanske kjoler, faktisk får vi så mye komplimenter fra alle de hyggelige menneskene her, at vi vurderer å hoppe av studiene og heller undervise jentene her i fashion, sminke, styling, ja du vet, alt som hører med….
Eller hva syns dere søte fans om ideen vår?



Skjønne, søte, pjuskeduske-Sivert ligger rett her ved siden av oss nå og sover. Hun er blitt sååå stor og flink til å leke. Her om om dagen sov vi alle sammen i sengen til Anette, akkurat som en stooor, vakker, lykkelig familie. Og enda vakrere skal vi bli. Vi så nemlig den fresheste kattejakka ever i Dar es Salam, rosa med bling!! Vi hadde et skikkelig moment, vi bare snudde oss mot hverandre og ropte høyt i kor, Oh My GOD lizzm! Så snart er Sivert like fashionable som oss. Og om vi finner, skal vi investere i en veske han kan sitte i så han kan bli med oss i byen på shopping. Det hadde vært sååå sweeet!




Men ahh, shit, nå mååå vi dessverre bare gå ut og leke med de skjønne, hvite angora-kaninene våre i hagen. De er så myke, vi kan anbefale alle å kjøpe seg angorakanin. Ja det er et travelt liv, snakk om bizey…




Til alle dere som følger våres fantastiske reise, her er dagens visdomsord:

”It’s nice to be important, but it’s more important to be nice!”

eller, som Emile og otilie ville sagt det:
”It’s nice to be important, but it’s more important to LOOK nice!” Eheeeeee.

Ha det bloggen ;-* & <3




4 kommentarer:

  1. Tuller dere? Er det dette dere skriver om fra Tanzania? Har dere opplevd noe som helst? Jeg forstår ikke helt.......

    SvarSlett
  2. Til Anonym. Hva er det du ikke forstår. De opplever jo masse...
    Og de er jo kjempesøte, har du ikke sett bildene?

    SvarSlett
  3. HEI så artig å lese siste innlegg om dere:) hehe Det er som om jeg hører dere når jeg leser:)

    Fashion ide var kult men studiene er vel mer fornuftig?
    hehe

    SvarSlett