torsdag 6. januar 2011

Til Fappa! (og alle andre, men spesielt til han)

O store glede!! Vi har herved ankommet Bagamoyo trygt, og i egen minibuss!
Så nu kan dokker senke skuldran og vente i spenning på alle de gode historian som kommer hjem igjen. Kine og Thomas e jo nemlig på besøk hos oss. Det e så konge at æ vet ikkje kossn æ skal klare å beskrive det engang, utenom at det e. Ja.. Konge!!



Vi ankom da Bagamoyo i går rundt 2 på natta, etter en relativt komfortabel reise i egen minibuss. Når æ sir relativt, så e det jo enkelt og greit fordi veien e humpat og setan ikkje bestandig har så god demping:p Etter det ble det litt våking, fordi alle va så glad for å se Karen-Emilie igjen og hadde mye å ta igjen. Og Sivert også da. Men mest Karen-Emilie :)

Etter en god natts søvn va det oppvåkning til nyvaska hus fiksa av hushjelpa våres, frokost på bordet forberedt av Karen-Emilie, og bare stas :)
Videre tok vi turen til byen for å kjøpe stoffa til vårt kjære besøk. Ingen kan jo ha besøkt oss uten å ha fått seg skikkelige afrikanske klær. Turen til byen tok jo litt tid.. Utrolig varmt for bleikfisker som oss, og selvfølgelig altfor mange å hilse på. Tror kanskje Kine og Thomas har begynt å skjønne koffor folk herfra (inkludert oss), alltid e forsinka til ting :p

Stoff fant vi tilslutt, så nu skal Kine få seg to utsøkte kjola, og Thomas en velmønstra skjorte. Hei hå, sånn skal det gå :)
Etter en liten runde i byen tok vi turen på et hotell for en grei lunsj. Når æ sir grei lunsj, så e det enkelt og greit fordi den faktisk va helt grei. Konge e jo at begge to nu herved har fått smakt på ugali. Som da e tradisjonell mat herfra laga av maismel. Kan egentlig minne litt om stiv potetmos man forme i handa. Kine syns at det ikkje smakte så mye, Thomas responderte med at sausen va god. Æ konkludere herved med at ingen av dem syns det smakte vondt, victory! :)

Etter det greie måltidet tok vi turen langs stranda hjem, så dem fikk en liten smakebit på kor dem faktisk skal ligge å grille sæ i morra. Det kommer til å bli konge! I tillegg til at dem også skal få møte crewet våres som e absolutt konge. Det kan ikkje slå feil, konge blir det. Og æ avslutte herved det her innlegget med å si at vi har hatt en konge dag, mer konge skal det bli, og det e konge å være tilbake igjen! :)
Konge.


Ps. Æ har jo herved forstått at det ikkje e bare Karen-Emilie som ser "healthy" ut. Vi har fått streng beskjed fra Mbwana i crewet om at nu skal vi bare spise kjeks og drikke vann. Fordi vi ikkje klare å holde følge med dem. Om kravet blir innfridd tvile æ særdeles sterkt på, men vi starte hvertfall friskt ut med joggetur i morra kl.05.45. Ønsk oss lykke til!

NB! Om dokker ikkje får noen flere blogginnlegg etter det her, så e det fordi vi har dødd av melkesyre under joggeturen....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar