torsdag 16. september 2010

Når skolen starter? njaaa..i oktober kanskje.

Fett! Nå har vi vært på TaSUBa og hatt møte angående studier. Og det er i boks! Meeen, de forbereder jo til festivalen nå, så vi får en måned til med "ferie". Nå er både jeg og Anette heldigvis i stand til å aktivisere oss selv, så vi er godt igang med trening og koreografi. Pluss at vi tenker å undervise noen barne- og ungdomsgrupper litt rundt omkring i dans fra tid til annen. Nok å gjøre.

Ellers har vi så godt som fått hund i dag (dvs, vi har fått nye naboer med en kjempefin hundevalp). Etter lunsj på millenium idag ble vi totalt forelska i to kattunger som lever rundt hotellet, og har egentlig bestemt oss for at de passer perfekt hjemme hos oss, en til hver! :)

Vi har fortsatt ikke klart å finne hiphop-guttene, vi har gått to bomturer nå, det viser seg at mens vi har vært i byen og settetter de, har de vært innom her hjemme for å finne oss... Men imorra er en ny dag! Og du verden så mye man kan oppleve mes man bare suser omkring i byen og hilser på alt og alle.I går endte vi hos Gunnhild og Sigbjørn på middag, idag fikk vi hilse på barna de jobber med (og jeg fikk testa swhilien min, unger har en tendens til å være blodærlige..).
Og, så datt vi plutselig innom en dansetime med masse unger, som var helt fantastisk flinke. Hvem sier at unger ikke kan få til hva som helst? Spesielt med Vitali Maembe til lærer, han er vår nye inspirasjonskilde. (Vi er litt forelska i han, der snakker vi barnetekke. Ikke bare en musikklegende, men også gud med barn).

Jah, ellers går nu dagan unna som bare det. Og Anette vimser med alt mulig, og JEG har for en gangs skyld kontroll på meg selv om tingene mine. Stort sett da... bortsett fra den lille bommerten som nå er lagt ut her på film (takk for det Anette).

Snakkes

1 kommentar:

  1. det er så kjekt å lese om ferden deres i det solfylte afrika.. tenk at dere faktisk skal studere der? det er fantastisk.. unner dere alle opplevelsene dere kommer til å få.. you go girls;) Klem fra katarina

    SvarSlett